Započela provedba programa dnevnih aktivnosti projekta
„Aktivni u starosti“ UP.04.2.1.09.0077

 

U ponedjeljak 01.02.2021. godine s početkom u 09:30 sati u prostoru  Gradske udruge umirovljenika grada Vinkovaca započela je provedba programa dnevnih aktivnosti slobodnog vremena u sklopu projekta „Aktivni u starosti“ UP.04.2.1.09.0077. Sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske održane su tri aktivnosti predviđene programom dnevnih aktivnosti slobodnog vremena. U aktivnostima je sudjelovalo 6 korisnika, ujedno i članova Gradske udruge umirovljenika grada Vinkovaca kao i sam predsjednik udruge, gospodin Ivan Colarić.

Korisnici su vrijeme proveli kartajući se i čitajući dnevni tisak nakon čega su prošetali obližnjim parkom grada Vinkovaca. Osim toga, u sklopu šetnje korisnici su se zabavili i grudanjem snijegom.

Bez naslova – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija
IMG_20210201_105043

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Provedbi navedenih dnevnih aktivnosti slobodnog vremena bile su prisutne voditeljica projekta Sanela Čuljak i koordinatorica projektnih aktivnosti Valerija Gega koje navode kako su se uvjerile koliko je provođenje aktivnosti slobodnog vremena značajno za osobe u mirovini te se nadaju skorom popuštanju epidemioloških mjera kako bi se aktivnostima mogao priključiti veći broj umirovljenika.

Copyright© - Ra design 2021.